Lameleib

Puratose tooraine Lameleib valmistamiseks

Sapore Fidelio

Vedel nisujuuretis, mis on kääritatud San Francisco juuretisebakteritest; mõeldud San Francisco tüüpi leibade küpsetamiseks ning nisuleibade lõhna ja maitse parandamiseks. 

S500 Kimo Long NP

Kimo tehnoloogia töötati välja 1970. aastatel ning 40 aastat hiljem on see endiselt kõige täiuslikum lahendus kergitamata sügavkülma taigna valmistamiseks. Frostec sarja toode, mis pakub erinevaid tehnoloogilisi lahendusi kõrgekvaliteetsete sügavkülma taignate valmistamiseks. 

O-tentic Durum

O-tentic on unikaalne aktiivjuuretis, mis annab loomingulist vabadust küpsetada leibu, millel on autentne Vahemere puidune ja piimane maitse- ja aroomiprofiil ning tekstuur — ja seda ilma pika käärimisprotsessita. 5000 aastat leiva ajalugu ühes tootes

Sapore Molderator Nordic

Fermenteeritud nisujahu hallituse ärahoidmiseks

Sapore Madre

Kontsentreeritud nisujuuretis pärmilehttaigna ja magusatele saiakestele

Leia meie Lameleib retseptid

Lahendused Lameleib parandamiseks