Baguette

Puratose tooraine Baguette valmistamiseks

Diamant Baguettes -Ciabatta

Pagarisegu 33%, heleda ciabatta, baquette , pitta kergeks ja kiireks valmistamiseks. Annab tootele suurepärase maitse, sisaldades naturaalset juuretist. Segu sobib köigile tootmistehnoloogiale tänu lühikesele puhkeajale.

Sapore Fidelio

Vedel nisujuuretis, mis on kääritatud San Francisco juuretisebakteritest; mõeldud San Francisco tüüpi leibade küpsetamiseks ning nisuleibade lõhna ja maitse parandamiseks. 

S500 Kimo Long NP

Kimo tehnoloogia töötati välja 1970. aastatel ning 40 aastat hiljem on see endiselt kõige täiuslikum lahendus kergitamata sügavkülma taigna valmistamiseks. Frostec sarja toode, mis pakub erinevaid tehnoloogilisi lahendusi kõrgekvaliteetsete sügavkülma taignate valmistamiseks. 

O-tentic Durum

O-tentic on unikaalne aktiivjuuretis, mis annab loomingulist vabadust küpsetada leibu, millel on autentne Vahemere puidune ja piimane maitse- ja aroomiprofiil ning tekstuur — ja seda ilma pika käärimisprotsessita. 5000 aastat leiva ajalugu ühes tootes

Double Bake CL

Frostec sarja toode, mis pakub erinevaid tehnoloogilisi lahendusi kõrgekvaliteetsete sügavkülma taignate valmistamiseks. 

Soft'r Intens Freshness

Modulaarne lahendus, mis optimeerib toote värskust, suurendades selle pehmust, niiskustaset ning pakendatud ja viilutatud leibade ja saiade säilivusaega. 

Sapore Molderator Nordic

Fermenteeritud nisujahu hallituse ärahoidmiseks

Sapore Softgrain 5 Grains

Kasutusvalmis eelleotataud 5-viljasegu ( rukis, nisu, spelta, tumedad ja valged linaseemned) rukkijuuretises

Leia meie Baguette retseptid

Baguette rukkiteradega

Baguette rukkiteradega