Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C , sega omavahel, kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks
15 C juurde. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta šokolaadilaastudes.
Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C, lisa kaneel ja sega omavahel, kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C . Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta kakaopulbris. Kaunista puudersuhkruga.
Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C , lisa Classic Fraise( vaarika) ja sega omavahel kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temp.15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta neid röstitud mandlites.
Keerukuse aste: