Trühvlid

Koostisosad

Tumedad trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor  35 C , sega omavahel,  kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks

15  C juurde. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta šokolaadilaastudes.


Piimašokolaadi trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C,  lisa kaneel ja sega omavahel,  kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C . Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta kakaopulbris. Kaunista puudersuhkruga.


Valge šokolaadi trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C , lisa Classic Fraise( vaarika) ja sega omavahel kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temp.15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta neid röstitud mandlites.


Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid