Trühvlid

Koostisosad

Kogus grammides
Tumedad trühvlid
Whippak 250
Belcolade Noir Superieur D600/J 625
Või 130
Šokolaadilaastud
Piimašokolaadi trühvlid
Whippak 250
Belcolade Selection Blanc X605/G 690
Või 130
Kaneel 3
Kakao 400
Puudesuhkur
Valge šokolaadi trühvlid
Whippak 250
Belcolade Selection Blanc X605/G 750
Või 130
Classic Fraise , vaarika 40
Röstitud mandlilaastud
Tumedad trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor  35 C , sega omavahel,  kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks

15  C juurde. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta šokolaadilaastudes.


Piimašokolaadi trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C,  lisa kaneel ja sega omavahel,  kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temperatuuril 15 C . Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta kakaopulbris. Kaunista puudersuhkruga.


Valge šokolaadi trühvlid

Sulata šokolaad 30 C, kuumuta koor 35 C , lisa Classic Fraise( vaarika) ja sega omavahel kasutades blenderit. Jäta seisma 12 tunniks temperatuurile 15 C. Pehmenda mass, segades seda vahustusmasinas. Pritsi läbi pritskoti vajaliku suurusega pätsikesed, hoia temp.15 C. Kasta trühvlid tempereeritud šokolaadi ja veereta neid röstitud mandlites.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid