Toblerone kook

kaal (g)
Koogi põhi
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 500
Õli 150
Vesi 125
Munad 175
Classic Mint 45
Kaunistuseks:
Belcolade Noir Superieur D600/J Soovile vastavalt
Röstitud mandlid Soovile vastavalt
Valmistusviis

Sega ained 5 min keskmisel kiirusel.

Aseta taigen kolmnurksesse vormi.

Küpseta  umbes 25 min. 180 °C temperatuuril , keera teistpidi  ja jahuta.   

Kata kook tempereeritud Belcolade šokolaadi ja röstitud mandliseguga.                                                             


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Jõuluhõnguline meekook

Jõuluhõnguline meekook

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake