Tartelette

Kogus grammides
Liivataigen
Või 160
Puudesuhkur 90
Sool 1
Munad 65
Mandlijahu 20
Kakaopulber 5
Jahu 265
Täidis
Topfil Cherry 65% 200
Kreem
Whippak 125
Piim 100
Munakollased 50
Želatiinipulber 5
Vesi 25
Robe-Noire Fettglasur 190
Suhkrustatud mandlid
Suhkur 85
Vesi 15
Mandlid 125
Või 5
Valmistusviis

Sega või , puudersuhkur, sool, munad, lõpuks mandlijahu, kakao, jahu ühtlaseks taignaks.

Kuumuta piim ja koor 85 C, lisa munakollased. Leota želatiin vees.  

Sega omavahel soojalt kõik toorained, saad kreemja segu, jahuta.

Keeda veest ja suhkrust siirup 118 C. Hoia potti pliidil ja lisa röstitud mandlid, sega, lisa või.

Laota küpsetuspaberile jahtuma.

Valmista liivataignast korvikesed, pane põhja Topfil Cherry 65% , sellele kreem, aseta külma. Kaunista Carat Coverluxist tehtud rõngastega ja suhkrustatud mandlitega.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Toblerone kook

Toblerone kook

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Mooniseemne jogurtikook marjadega