Sachertort

Koostisosad

Kogus grammides
Biskviit
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 1000
Õli 600
Munad 500
Vesi 100
Kreem
Cremfil Ultim Chocolate 200
Täidis
Vivafil Apricot 30% 100
Glasuur
Carat Decocrem Dark 520 IP 140
Kaunistus
Carat Coverlux Dark 100
Valmistusviis

Biskviit:

Sega omavahel kõik toorained vahustusmasinas reketiga kaskmisel kiirusel 4 min. Pane tordirõngastesse ja küpseta 30-40 min.180 C. Jahuta.

Lõika biskviit kolmeks, pane tordirõngasse esimene põhi, määri vahele Cremfil Ultim Chocolate 200g, järgmine biskviit, määri vahele Vivafil Apricot  100g, järgmine põhi ja aseta tort külma.

Soojenda Carat Decocrem Dark 35 C-ni  ja kata tort. Jahuta, kaunista.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pinacolada tort

Pinacolada tort

New Yorgi stiilis juustukook

New Yorgi stiilis juustukook