Prince tort

Kogus grammides
Põhi
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 750
Õli 300
Munad 300
Vesi 150
Carat kreem
Whippak 125
Piim 125
Munakollased 50
Bavarois Neutral 50
Robe-Blanche Fettglasur 190
Kiht 2
Topfil Wild Cranberry (60%) 300
Vanilje mousse
Whippak 660
Munakollased 70
MMB Neutre 120
Whippak 450
Vanill
Valmistusviis

Sega kõik koostisosad  homogeenseks taignaks 5 min. keskmisel kiirusel,  vala segu plaadile 40x60 cm.

Küpseta  180°C juures .

 Carat kreem:

Kuumuta piim+ koor, lisa munakollased, seejärel bavarois, saadud segu vala Caratile ning sega omavahel.


Kokkupanek & dekoor

Võta 14 läbimõõduga tordirõngas, pane põhja Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate biskviit, kata see Carat kreemiga, pane peale veel üks biskviit ja määri Topfil Cranberry 60%-ga.  Pane sügavkülma. Võta suurem tordirõngas 20 cm. Läbimõõduga. Pane rõnga põhja toidukile nii, et kile ääred tõmba ümber rõnga. Vala sisse vanilje mousse , et pool rõngast on täidetud. Seejärel pane sinna keskele sügavkülmutatud 1.tort  nii, et põhi jääb paistma ja on rõnga äärega ühel tasandil- see jääb pärast tordi põhjaks. Aseta sügavkülma. Enne glaseerimist keera tort teistpidi ja glaseeri.

Kuumuta  Miroir Glassage Neutre  35°C…40°C-ni, sega kokku peedipulbriga . Seejärel kata jahutatud kook kattegeeliga.

Kaunista pealt .


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pinacolada tort

Pinacolada tort

New Yorgi stiilis juustukook

New Yorgi stiilis juustukook