Pinacolada tort

Biskviidi koostisosad
Tegral Biscuit 1000
Munad 750
Vesi 100
Kreemi koostisosad
Whippak 400
Cremfil Coconut 40
Vahekiht
Topfil Ananas 250
Kaunistuseks, glaseerimiseks
Makroonid 20
Värske ananass 50
Harmony Sublimo G&G Neutre 30
Valmistusviis

Biskviit:

Vahusta kõik koostisained vispliga 5 min, alanda kiirust ja vahusta veel 1min. Kalla vormidesse ja küpseta 180 C 25-30 min olenevalt suurusest. Jahuta.

Kreem:

Vahusta Whippak , lisa kogusest 10% Cremfil Coconuti.

Kokkupanek: 

Lõika biskviit kolmeks, pane põhi tordirõngasse, määri soovitud kogus Topfil Ananassi, järgmine põhi ja soovitud kogus kookoskreemi, kolmas põhi ning kata tort pealt ja äärtest kookoskreemiga. Kaunistamiseks kasuta makroone, šokolaadikaunistusi ja värsket ananassi, glaseerimiseks kasuta Harmony Sublimot.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

New Yorgi stiilis juustukook

New Yorgi stiilis juustukook