Mango Verrine

Koostisosad
Deli Caramel 200
Whippak 375
MMB Neutral 110
Classic Mango 5
Harmony Sublimo G&G Neutre
Piim 40
Mangopüree 200

Add text here ...

Valmistusviis

Mangovaht:

Soojenda piim, lahusta seal MMB Neutral, lisa mangopüree ja Classic Mango. Sega mass õrnalt vahustatud Whippakiga

Tarretis:

Mangopüree   200g

MMB Neutral    35g

Soojenda kergelt mangopüree ja lisa MMB Neutral, sega,kuni saad ühtlase tarretuva püree.

Dessert:

Pane klaasi põhja Deli Caramelli, aseta külma. Valmista mangovaht ja lisa klaasi, aseta külma. Valmista tarretis ja pane järgmise kihina klaasi. Tarretunud desserdile lisa Topfil Mango, läigesta Harmony Sublimoga ja kaunista.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Toblerone kook

Toblerone kook

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Mooniseemne jogurtikook marjadega