Ekleer

Koostisosad
Diamant Brandmasse 1000
Vesi 1550
Piim 1000
Suhkur 150
CPT 90
Topfil Wild Cranberry (60%)
Belcolade Noir Superieur D600/J 260
Seesami florex 150
Seesamiseemned 50
Valmistusviis

Brandmasse keedutaigen :

Sega toorained reketiga keskmisel kiirusel 5 min, lase seista 10 minutit. Pritsi ekleerid, kata streisliga, küpseta 205-180 C juures 30-35 minutit. Algul lisa auru, siiber avada 10 minuti pärast.

Kreem:

Kuumuta piim, sega omavahel CPT ja suhkur, lisa osa piima segule ja sega ühtlaseks. Kalla keevasse piima ühtlane segu ja sega veel, kuni kreem on valmis. Jahuta. 

Seesami florex: 

 Sega seesamiseemned Florexiga, küpseta silikoonmatil 180 C helepruuni värvuseni. Lõika soojalt sulle sobivad kujundid. Täida ekleerid Topfil Cranberry 60% jõhvikamoosiga , šokolaadikreemiga, pane peale seesamiplaadid , kaunista popkorni ja pekaanipähklitega


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid