Aprikoosirull

Kogus grammides
Koostisosad
Tegral Biscuit 1000
Munad 750
Vesi 100
Oranz värv 2
Koostisosad total 1852
Kreem
Whippak 250
Classic Apricot 4
Piim 60
MMB Neutral 20
Kreem total 334
Muud
Biskviit
Aprikoosi chantillykreem
Vivafil Apricot 30%
Miroir Glassage
Valmistusviis

Vahusta kõik ained vispliga kiirel käigul 5 min., alanda kiirust ja vahusta veel 1 min. Määri küpsetuspaberile 1cm kõrgune biskviit ja küpseta 10-12 min 220 C.

Kuumuta piim koos Classic Apricot-ga 80 C, jäta jahtuma. Lisa MMB Neutral ja kergelt vahustatud Whippak, sega kuni saad kreemja tekstuuri.

Määri biskviitpõhjale õhuke kiht Vivafil Apricoti, siis kreem, keera rulli ja kata värvitud  Miroir Glassagega.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Maki California rull

Maki California rull

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Toblerone kook

Toblerone kook